Over ons

Onze kernwaarden

Processen structureel verbeteren met vakwerk in onderhoud én engineering van machines: dat is onze drijfveer. Daarbij staan de volgende kernwaarden centraal:

Pionieren

We omarmen innovatie, want we worden gretig van nieuwe technieken en mogelijkheden. In ons streven naar het beste resultaat durven we ook buiten de geijkte paden te treden. Actie wordt immers altijd beloond. Wat technisch lastig lijkt, is voor ons simpelweg een kans om kennis te verwerven. Zo bouwen we steeds meer expertise op in Impressiv Engineering. 

image

Betrouwbaar

Onze klanten zijn geen passanten. Als servicepartner bouwen we aan langetermijnrelaties, want daardoor kunnen we onze klanten steeds beter helpen. Vertrouwen is het fundament van iedere samenwerking. Daarom hechten we veel waarde aan duidelijke communicatie en heldere verwachtingen. Afspraak is afspraak, altijd. 

Energiek

Met onze oplossingen geven we energie aan processen – letterlijk. Dat zie je ook terug in onze werkwijze: we zijn positief, gedreven en proactief. Met ongeremd enthousiasme en passie voor techniek willen we onze medewerkers én onze klanten inspireren vanuit de gedachte dat technische grenzen er zijn om gebroken te worden. Daarbij werken we altijd oplossingsgericht. Wat we doen, doen we bewust. Met oog voor de omgeving en aandacht voor de mens. Ondernemen doe je samen. 

image

Ontmoet ons team

Nick Evers

Planning & Sales

Luc Hems

Development & Engineering

Glenn Verhoeven

Service & Maintenance

Benieuwd naar de impact van Impressiv Engineering? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.